Verlengen Sloppenwijk Sobriquette adidas cup j14 lont Automatisch Opvoeding

Flint J14 videre til 8.delsfinale i Adidas-cup : Flint Fotball

Emne: adidas cup

Klare for semifinale

J14 med i uoffisielt NM - Eiger FK

J14 spilte i kveld siste... - Lørenskog Idrettsforening | Facebook

Adidas Cup, FK Gjøvik-Lyn | To tvillingpar sentrale på J14-laget til FK  Gjøvik-Lyn i Adidas Cup: Tapte finalen mot Viking FK
Adidas Cup, FK Gjøvik-Lyn | To tvillingpar sentrale på J14-laget til FK Gjøvik-Lyn i Adidas Cup: Tapte finalen mot Viking FK

SK Vard Haugesund - Da er Vard J14 på vei hjem fra Gjøvik med Vards første  bronsemedaljer i Adidas Cup noen gang. Semifinalen mot Viking endte  dessverre med tap 4-1 men bronse
SK Vard Haugesund - Da er Vard J14 på vei hjem fra Gjøvik med Vards første bronsemedaljer i Adidas Cup noen gang. Semifinalen mot Viking endte dessverre med tap 4-1 men bronse

Geir Vindheim – Førdepatrioten

RL Rihla Official Soccer Ball 2022 World Cup Group Stage Replica Size 4.5  With Life Box From Footballshops, $21.95 | DHgate.Com
RL Rihla Official Soccer Ball 2022 World Cup Group Stage Replica Size 4.5 With Life Box From Footballshops, $21.95 | DHgate.Com

Sport, Fotball | Vind J14 kjemper med de beste når 750 spillere inntar  Gjøvik
Sport, Fotball | Vind J14 kjemper med de beste når 750 spillere inntar Gjøvik

Siste fra lokalfotballen: Starter nytt lag – derfor begynner de ikke på  nederste nivå - Viking til topps - feiret gull
Siste fra lokalfotballen: Starter nytt lag – derfor begynner de ikke på nederste nivå - Viking til topps - feiret gull

Tiller Idrettslag Fotball - J14 møter Skreia fra Toten i Adidas Cup  (uoffisielt NM) kl.12 på TOBB Arena. Det er sol, nesten-sommer og fridag -  kom, kom! ⚽️󾌰 #KomIgjenDereBlå #ForzaTiller | Facebook
Tiller Idrettslag Fotball - J14 møter Skreia fra Toten i Adidas Cup (uoffisielt NM) kl.12 på TOBB Arena. Det er sol, nesten-sommer og fridag - kom, kom! ⚽️󾌰 #KomIgjenDereBlå #ForzaTiller | Facebook

Hordalandsfotball - J14 laget til IL Sandviken tok en flott 2.plass i Adidas  Cup. Det er som kjent uoffisielt NM for jenter 13-17 år. Laget spilte en  god turnering med tøffe og
Hordalandsfotball - J14 laget til IL Sandviken tok en flott 2.plass i Adidas Cup. Det er som kjent uoffisielt NM for jenter 13-17 år. Laget spilte en god turnering med tøffe og

Adidas Cup status – Førdepatrioten

haugenfotball.no - 10 lag frå tre forskjellige klubbar her i fylket deltek  i årets Adidas Cup. Førde stiller med lag i klassene G13, G14, G15, J13, J14  og J15, Sogndal stiller med
haugenfotball.no - 10 lag frå tre forskjellige klubbar her i fylket deltek i årets Adidas Cup. Førde stiller med lag i klassene G13, G14, G15, J13, J14 og J15, Sogndal stiller med